roser-ordino

A punt de donar el tret de sortida per les Festes del Roser d’Ordino, del divendres 4 al diumenge 7 de juliol, ja està en marxa el dispositiu de seguretat i les mesures de prevenció per evitar els aldarulls i les molèsties als veïns del nucli antic. Per a la festa, que té com a escenari principal la plaça Major, el reforç policial serà de tres parelles per cobrir els accessos i el barri antic, i una patrulla, als voltants del poble. Es reservarà l’estacionament de vehicle i furgoneta policial.

El tancament dels locals nocturns i bars itinerants es farà puntualment a l’hora indicada, previ avís. Altres mesures que posarà en marxa el consistori són l’obertura de l’enllumenat durant tota la nit a Prat de Call, Prat de Vilella i altres zones susceptibles de concentracions. Des de la comissió de festes, Maria Zorzano ha volgut llençar un missatge positiu demanant a la població el màxim de civisme per a que la festa esdevingui un èxit. Pel que fa al programa d’actes, el tradicional repic de campanes a mitjanit obrirà divendres la festa grossa que s’allargarà fins diumenge.

Alguns dels actes més esperats són la plega de Roses (diumenge, 6, 13.15 h) i l’hamburguesada a Prat de Call (dilluns 7, 21 h). Les activitats esportives i lúdiques es combinaran amb les actuacions nocturnes, en un programa en què també hi haurà cabuda per les activitats infantils. La companyia de transport Interurbana posarà en funcionament el bus nocturn la nit de diumenge i la del dilluns, de forma extraordinària, per aquells que vulguin venir a la festa des d’altres parròquies. El Roser d’Ordino és la festa popular que convoca més públic forà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada