Recuperar la cabellera després de l’estiu

L’estiu, la millor època de l’any, no pot significar un via crucis per al teu cabell. Per això, durant l’època estival, t’hem anat ensenyant com protegir la cabellera de la radiació solar i de la resta d’agressions de l’estació quan estem a la platja i en la piscina i com premiar el cabell en arribar a casa. No obstant això, mai es cuida el cabell massa: un excés d’exposició solar (encara que hagis emprat correctament els protectors) pot haver deixat mella en la salut de la teva cabellera. Així que és el moment de començar la preparació capil·lar per a la rentrée: no et perdis els consells per a recuperar la cabellera després de l’estiu. Que tot parli de l’estiu menys tu cabellera!

Recupera els hàbits d’una bona alimentació

Que sí, que l’estiu és per a saltar-se les normes, per a cometre petits delictes alimentaris, però la tardor està feta perquè tota aquesta efervescència torni al seu llit. Recuperar la rutina alimentària ens ajudarà a començar la nova temporada, sense laments i a sentir-nos de nou bé amb el cos i el cabell.
Per a evitar la caiguda capil·lar i potenciar la lluentor de la cabellera, aposta per incorporar en la teva rutina aliments amb vitamines H i B5 com el germen de blat, cereals o gelea reial. La soia i les proteïnes d’origen animal també tenen un paper important perquè fomenten la creació de queratina, ajudant a enfortir el cabell.

Visita a la perruqueria per a tallar les puntes

No es tracta de tallar en sec, però sí de sanejar la cabellera. A vegades ens resistim massa a tallar-nos les puntes per a tenir el cabell més llarg i l’única cosa que aconseguim és una cabellera castigada i sense lluentor. Acudeix al teu saló de confiança per a eliminar les puntes obertes i cremades, estaràs posant la primera pedra perquè la teva cabellera llueixi radiant aquesta tardor.

També pots aprofitar per a realitzar un tractament professional hidratant o reconstituent perquè la volta a la rutina de la teva cabellera sigui encara millor.

Utilitza productes capil·lars de rescat

La fi de l’estiu a vegades necessita solucions extremes, per això les marques cosmètiques han llançat diferents productes capil·lars que suposen una gran ajuda en la recuperació de la fibra capil·lar. El seu valor resideix en la seva dosi concentrada d’hidratació i altres agents que actuen per a potenciar la vitalitat de la cabellera per dins i per fora.

Un exemple és Butllofes Rescat 1 Minut, de Pantene. Aquestes monodosis presenta una fórmula molt concentrada regeneradora que protegeix el teu cabell de les agressions externes, retornant la salut i lluentor a la teva cabellera. Elvive, té la seva pròpia oferta de fórmules regeneradores en la línia Total Repair 5: Butllofes Miracle Stop Puntes Obertes. Aquestes monodosis estan concebudes per a reparar la fibra capil·lar afeblida, evitant la seva porositat i l’aparença aspra i seca. Així el cabell recupera la lluentor i la vitalitat.

Un producte a tenir molt en compte és la Mascareta de Regeneració Extrema Absolue Kératine, de René Furterer. Especialment concebuda per a cabells molt danyats, aquest cosmètic capil·lar regenerador actua com a «tractament de xoc», per a reestructurar i regenerar en profunditat el pèl «exhaust». La resistència i l’energia s’instal·len en la teva cabellera des de la primera aplicació, amb un halo de suavitat i lluentor increïbles. A més, facilita el pentinat, de manera que eliminar els nusos és més fàcil i el cabell sofreix menys durant aquesta àrdua tasca.

Una altra opció és l’Oli Capil·lar Nutritiu i Reparador amb Oli d’argán & Oliva, d’Apivita. Amb l’etiqueta ‘Rescue Hair Oil», aquesta fórmula conté olis naturals que aconsegueixen que la vitalitat i la lluentor perduda tornin a la teva cabellera. Es tracta d’un tractament reparador i reconstructiu que no deixa residus grassos, mentre protegeix la firba de les agressions externes i prevé les puntes obertes i el trencament. El seu preu: 21 €

Condicionador, sempre, després del xampú

El teu cabell necessita un plus d’hidratació després del període estival i aquesta tasca no pot limitar-se a la mascareta una o dues vegades per setmana. Cada vegada que et rentis el cabell, utilitza condicionador, així guanyaràs en hidratació, alhora que aportes suavitat i flexibilitat a la fibra. A més, amb l’exposició solar el cabell es torna més trencadís i el desembolicar en mullat pot convertir-se en un sacrilegi. Els condicionadors ens tiraran una mà important en aquesta missió.
Un bon exemple és el bàlsam reparador enriquit a la cera de Ylang – Ylang, de Klorane. Amb agents nutritius i Queratina vegetal, aquest cosmètic capil·lar nodreix en profunditat i repara el cabell agredit per l’exposició solar, el salnitre o el clor de les piscines. Així la cabellera recupera la lluentor i la vitalitat per complet per a començar un nou curs. El seu preu: 13,06€

TOTES LES NOTÍCIES