face

Facebook va néixer el 2004. En aquests deu anys milions de persones s’han adherit a la plataforma social online més famosa del món. Deu anys són un temps que pot representar per a un individu profunds canvis. Per a molts dels usuaris més joves aquests deu anys són més dels anys que tenen viscuts sense pertànyer a la xarxa social.

És per aquest motiu que Facebook significa per a molts una part molt important de les seves vides, un lloc virtual en el qual han quedat gravats amors i desamors, festes i viatges o èpoques de tranquil·litat.

Assumint aquesta idea, la xarxa social ha anunciat recentment que llançarà una actualització que permetrà als usuaris buscar aquelles entrades antigues que havia oblidat. Segons el vicepresident de la companyia en declaracions al bloc de l’empresa, l’actualització facilitarà la recerca del material antic sent molt més fàcil la seva localització.

Escrivint paraules claus o escrivint tota una frase, l’usuari podrà recuperar la informació que prèviament va ser compartida amb ell. Això exclou aquella informació que no va ser compartida amb l’internauta, evitant així els nombrosos problemes de privacitat que això suposa. D’altra banda, les primeres versions d’aquesta actualització només estaran disponibles als Estats Units, tant en la versió de Facebook per iPhone a la seva pàgina web.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada