Recta final de les obres de condicionament del Parc Olímpic del Segre de la Seu d’Urgell

El Parc Olímpic del Segre de la Seu d’Urgell es troba en el tram final de les obres de millora i condicionament dels seus espais urbans i dels remuntadors de les embarcacions, així com dels diferents edificis de serveis.

Amb les obres al parc urbà queda condicionat el paviment de llambordes, es reforça amb una nova pavimentació asfàltica el circuit perimetral i es col·loca un nou paviment amortidor sintètic de cautxú a l’àrea de jocs infantils i s’adequa la terrassa del bar per a persones amb mobilitat reduïda.

Les obres també milloren la tanca exterior del parc i es renova el sistema de desguàs de residus del neteja-reixes situat al final del canal d’alimentació de la minicentral per facilitar l’evacuació al riu Segre de tota la brossa que es capta en aquest punt.

Una altra obra que s’està portant a terme és la substitució dels dos remuntadors (inferior i superior) existents al Parc Olímpic del Segre, amb l’objectiu de ser més eficients i adequar-se a les necessitats del funcionament habitual del parc.

El pressupost d’adjudicació d’aquestes obres de condicionament del parc urbà i la renovació dels remuntadors és de 457.988,22€, que compten amb el finançament de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i el Consell Català de l’Esport. El projecte d’aquestes obres és de Ramon Ganyet, enginyer de camins, i són portades a terme per l’empresa Gonfer SL.

Millores edificis

Paral·lelament, també es realitzen obres de millora en l’edifici principal del Parc del Segre, al gimnàs i al magatzem.

Les obres abasten la impermeabilització d’una part de la coberta de l’edifici de serveis i d’una part de la terrassa nord (jardineres); tancament de la part superior del sostre del bar; canvi de l’aïllament tèrmic del sostre dels vestidors del gimnàs; reparació de la canal de recollida d’aigua de la coberta del magatzem; obertura d’una porta a sala del gimnàs; pintura exterior de l’edifici principal i del gimnàs; reparació de filtracions a la terrassa de la central elèctrica; solució de filtracions en la cobertura del bar i reparació de guix i pintures interiors.

Totes aquestes obres de millora en els diferents edificis del Parc Olímpic del Segre tenen un pressupost d’adjudicació de 96.679€, finançats per l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i la Diputació de Lleida. L’arquitecte d’aquestes obres és Montse Rubio, i les realitza l’empresa Transports i Excavacions Meya.

TOTES LES NOTÍCIES