Recorreguts i horaris de les cavalcades de Reis

reis2Una vegada més, els Reis d’Orient arribaran al Principat aquest diumenge. Les parròquies centrals han preparat, com sempre, una cavalcada per les avingudes més importants, que començarà a la plaça Guillemó a les 18.30h

Des de la plaça Guillemó, la cavalcada seguirà fins a la de Príncep Benlloch, el carrer doctor Nequi, l’avinguda Príncep Benlloch i la zona comercial per excel·lència: les avingudes Meritxell i Carlemany.

Després continuarà per Copríncep de Gaulle, l’avinguda de les Escoles i el carrer del Prat Gran, per arribar, finalment, a la plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany, sobre les 20.30h.

A la resta de parròquies també tenen previst un recorregut per saludar tots els nens que s’hi acostin. A la Massana els esperen a les 17h, a la plaça de les Fontetes; a Canillo, a les 18h comença una desfilada que acabarà al Palau de Gel, a Sant Julià, també a les 18h, es passejaran pels carrers del poble. Poc després, a les 19h hi haurà recepció i berenar a la plaça Major d’Ordino, i cavalcada a Encamp, que surt de la plaça dels Arínsols. L’últim poble en rebre la visita serà el Pas de la Casa, on arribaran a les 20h després de la baixada de torxes.

Una tarda ben plena i amb uns horaris que només poden seguir uns autèntics mags.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.