Rècord de connexions a la xarxa Wi-Fi gratuïta dels eixos comercials


El nombre de persones que es connecta a la xarxa Wi-Fi gratuïta dels eixos comercials ha tornat a assolir, per festes, una altra xifra rècord. Al desembre es van comptabilitzar més de 45.000 usuaris. Andorra Telecom creu, a més, que aquest any continuarà el creixement del servei.

Des del mes d´agost de 2014, quan va començar a funcionar el model de Wi-Fi gratuït als eixos comercials, es connecten una mitjana de 25.000 usuaris mensuals. Els mesos més forts, com ara el desembre passat, s´han arribat a superar les 45.000 persones connectades.

Segons Andorra Telecom, el servei està funcionant força bé i com a mostra d´això destaca que l´increment d´usuaris connectats ha estat del 70%, entre els mesos d´agost i desembre, respecte de l´any passat.

Disposar de xarxa Wi-Fi gratuïta és imprescindible en qualsevol país turístic ja que els visitants no conceben fer turisme sense connectar-se a internet a través del mòbil. És per això que els darrers dies s´han instal·lat a l´avinguda Meritxell nous suports per informar de l’existència d´aquesta xarxa.

I els turistes, així com els residents, agraeixen poder accedir a internet de manera gratuïta.

Tot i que la xarxa Wi-Fi es va desenvolupar per donar servei als turistes, el 13% dels usuaris són andorrans.