La sala d’actes del CETAP-Telecentre de la Seu d’Urgell va acollir divendres l’acte de reconeixement als 39 voluntaris que han participat en el projecte d’acompanyament educatiu en el qual s’hi han acollit més de 80 alumnes de tots els cicles d’educació infantil i primària dels diferents centres educatius de la ciutat.

En l’acte es va agrair públicament a tots aquests urgellencs la seva tasca voluntària com a monitors d’aquests aquests nens i nenes en aquesta activitat d’estudi assistit durant bona part del curs. En aquest reconeixement hi van assistir l’alcalde urgellenc Albert Batalla, així com també la regidora d’Ensenyament, Sílvia Iscla, l’assessora LIC dels Serveis Educatius Alt Urgell-Cerdanya, Anna Montañés; la representant de Càritas, Maria Bullich; i la presidenta de La Seu Solidària, Carlota Valls.

Els voluntaris van rebre un diploma acreditatiu de la seva tasca com a monitor del projecte d’acompanyament educatiu que, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn, impulsa l’Ajuntament de la Seu, els Serveis Educatius de l’Alt Urgell-Cerdanya del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya juntament amb Càritas d’Urgell i La Seu Solidària.   

Tots els representants de les institucions, entitats i centes educatius implicats en  aquest projecte van coincidir que ha estat una “activitat molt enriquidora per als nens, les famílies i la comunitat educativa”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada