Una possible reflexió sobre els éssers humans, ens porta cap a un raonament que qüestiona la seva existència i raó de ser, com un fet desconegut sense caps tipus de resposta a l’abast del coneixement humà. Aquesta ignorància no exclou però la possibilitat de, sense entrar en els fons de la qüestió, poder plantejar recomanacions favorables a millorar la qualitat de vida, principalment en l’actual context d’una societat envellida en la que els sèniors, arribaran a ser una quarta part de la població, sense tenir plena consciència del seu paper històric, que més tard o més d’hora hauran d’assumir.

Apostar per un canvi cultural que faci possible superar l’actual conformisme i resignació de passar de tot, perquè no hi ha res a fer, en l’actual societat alienada, centrada en els diners i no en les persones, que provoca un clar rebuig a qualsevol tipus d’esforç, ja sigui físic, mental o social, que finalment són els que donen sentit a la vida. Canvi cultural favorable a potencial la vida local 24 hores, incloent-hi el treball i la vida comunitària, que fa possible poder ser un mateix junt amb els altres com la part més essencial que defineix als éssers humans.

Recomanacions que inicialment aposten per un estil de vida favorable a: 1.- Realitzar exercicis cada dia entre 15 o 30 min. 2.- Cercar i prendre nota de les sorpreses que ens depara la vida. 3.- Trobar maneres d’aprendre i fer quelcom nou assumint el seus reptes. 4.- Mantenir-se socialment compromès, practicant una dedicació i atenció vital plena.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada