Recital poètic a Casa Rull per commemorar l’Any Joan Brossa

L’Àrea de Museus i Monuments del Ministeri de Cultura i Esports organitza, juntament amb la Biblioteca Nacional d’Andorra, un espectacle per al divendres 6 de setembre amb l’objectiu de commemorar l’Any Joan Brossa 1919-2019. L’activitat tindrà lloc a la Casa Rull de Sispony a les 21 hores.

Programat en el marc de les Nits d’Estius als Museus, aquesta proposta es titula ‘Brossa, a partir del silenci’ i és un recital poètic a càrrec de l’actriu Sílvia Bel, que donarà vida als textos de Brossa amb la música i el cant flamenc de Juan Manuel Galeas, Fran León al caixó i la flauta travessera, i José Santiago a la guitarra.

Amb aquesta l’activitat, la Biblioteca, gràcies a la col·laboració de l’Àrea de Museus i Monuments, ha trobat una data per commemorar el centenari del naixement del poeta català al Principat. En aquest sentit, s’ha de recordar que Andorra ja havia dedicat una mostra retrospectiva a Joan Brossa l’any 1994 a la Sala d’Exposicions del Govern, i per a la qual, gràcies a les gestions de Josep Maria Ubach, el poeta va donar l’escultura o poema corpori anomenat Incomunicació, que actualment es troba exposada al Consell General.

El mateix Brossa també va col·laborar esporàdicament amb la revista ‘Valls d’Andorra : al vent de Catalunya’ (1979-1987), dirigida per Miquel Lladó.

Per assistir a l’espectacle és indispensable reservar la plaça trucant al telèfon (+376) 836 908.