Recital de la poetesa catalana Dolors Miquel a Encamp

El Comú d’Encamp ha informat de les activitats organitzades per a la setmana vinent:

Dilluns 4 de març.-

– Club de lectura dedicat a la trajectòria de la poetessa Dolors Miquel: La Biblioteca Comunal d’Encamp organitza una nova edició del Club de lectura.

L’acte, dirigit a majors de 16 anys, es dedicarà a la trajectòria de la poetessa catalana Dolors Miquel, que vindrà a fer un recital amb motiu del Dia mundial de la poesia el proper 21 de març.

Dimarts 5 de març.-

– Contacontes “Boris” a Encamp: Mercè Fernández portarà a la Biblioteca Comunal d’Encamp, de les 18 i fins a les 19 hores, el conte del monstre Boris per a infants de 0 a 4 anys.

Dimecres 6 de març.-

– Sortida interparroquial de la gent gran a Valls: Els padrins de la parròquia d’Encamp faran una sortida a Valls per visitar, durant al matí, el Parc temàtic de l’oli i al migdia gaudiran d’una calçotada i xatonada a Casa Fèlix de Valls. El preu de la sortida és de 28,50 euros i les inscripcions al Departament de Social estan obertes fins aquest divendres 1 de març.

Divendres 8 de març.-

– Obra de teatre “Confessions de dones de 30”: L’espectacle, organitzat pel Departament de Cultura del Comú d’Encamp, es podrà veure a la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp a les 22 hores amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora. Les entrades, per un preu de 8 euros, es poden adquirir al

 

TOTES LES NOTÍCIES