Ingredients per a 4 persones:
– 4 pits o cuixes de pollastre
– 4 patates
– xampinyons
– 8 pebrots de “piquillo”
– 1 llimona
– 1 ceba
– pebre
– crema de llet
– oli d’oliva
La recepta:
Prèviament:
– netegem el pollastre i xampinyons
– fregim per separat els pebrots, les patates i els xampinyons
Tot seguit:
Agafem el pollastre i el posem a adobar amb una mica de sal, pebre i suc de llimona. Ho deixarem una hora.
Després el fregim a la planxa amb poc oli. Un cop fregit, ho emplatem amb les patates, pebrots i xampinyons.
La salsa:
S’agafen 5 xampinyons, 1 ceba i crema de llet. Es fregeix la ceba ben menuda, igual que els xampinyons, quan tot està ros s’hi posa una mica de sal i pebre i s’hi tira la crema de llet, tot ben remanat i sobretot que No bulli.
Per Redacció Ben Fresc / AMIC – Redacció