Ingredients per a 4 persones:

1 costella

400 g de gírgoles

4 grans d’all

Pebre negre

Llorer

Romaní

1 got petit de conyac

Oli d’oliva i sal

Preparació:

La nit abans untem la costella amb l´oli i hi posem el pebre, el llorer (ben esmicolat), els alls (tallats ben petits) i el romaní. Ho posem en un recipient i ho mullem amb el conyac. Ho deixem tota la nit.

Al matí, ho girem un parell de vegades i ho posem al forn a 180º uns 30 minuts.

A part fregim les gírgoles a tires grosses en una paella amb sal i poc oli.

Quant estigui la costella ho emplatem tot junt.

Per Redacció Ben Fresc / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada