Receptes de cuina: Ànec al forn

Ingredients per a 4 persones:

anec

1 Ànec 
1 Llimona
2 Taronges
Romaní
Farigola
Ceba
Tires de Bacó
Llorer
Pebre
Sal
1 Copa De Conyac
Cebetes petites

La recepta:

Un dia abans, s’agafa l’ànec i es neteja.

En un bol es posa la farigola, el romaní, el llorer, el conyac, el suc de les taronges i de la llimona. Es remena tot ben remenat.

Es corda el bacó al voltant de l’ànec amb un cordill de cuina i es posa a macerar dins del bol que hem preparat.

Al dia següent se li dona la volta i es posa en una safata al forn durant 2 hores a 200º .

Fregim en una paella les cebetes (salar-les) i s’afegeixen al forn 30 minuts abans de retirar-lo.

Per Redacció Ben Fresc / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.