Recepció del Comú a l’FC Pas de la Casa

L'FC Pas de la Casa rebut al Comú (Comú d'Encamp)
L’FC Pas de la Casa rebut al Comú (Comú d’Encamp)

El Comú d’Encamp ha rebut a la presidenta de l’FC Pas de la Casa, María Antònia Serra, l’equip tècnic i jugadors de l’entitat esportiva i els ha felicitat pel nou títol com a Campions de la Lliga Unida que l’equip va aconseguir el passat 7 de maig.

La cònsol major, Laura Mas, i el conseller d’Esports, Infància i Joventut, Xavier Fernàndez, han posat en valor el recorregut de l’equip, han assegurat que és tot un “orgull” que clubs de la parròquia aconsegueixin grans fites gràcies al seu “esforç i dedicació” i han remarcat també la tasca feta amb l’esport de base, durant tota la temporada, amb quatre nous equips.

Durant l’acte s’ha tingut un emotiu record per la recent pèrdua de l’esposa del soci fundador del club, Elisabete Santos.

Des del club s’ha fet entrega al comú d’una samarreta de l’FC Pas de la Casa amb motiu d’agraïment pel suport mostrat i com a record del títol assolit i en paraules de Fabio Serra, representant dels jugadors, ha agrait “el suport del comú d’Encamp a l’esport i en particular a l’equip”.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES