Els  màxims representants de les Institucions i de tots els estaments de la societat andorrana han assistit aquest migdia al Palau Episcopal a la recepció de Nadal oferta per l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep Episcopal, Mons. Joan-Enric Vives, a les Autoritats i al Poble d’Andorra, que enguany ha tingut com a convidat d’honor el Cor dels Petits Cantors del Principat d’Andorra, amb motiu de la celebració del seu 25è aniversari.

Entre els assistents a la recepció hi eren el Cap del Govern d’Andorra; el Síndic General i la Subsíndica General; diversos Ministres del Govern; el President del Tribunal Constitucional i el President del Consell Superior de la Justícia, a més del Representant Personal del Copríncep Episcopal; l’Ambaixador d’Espanya a Andorra; l’Ambaixadora de la República Francesa a Andorra; el Director de Gabinet de la Representació del Copríncep Francès a Andorra; i una àmplia representació dels Comuns de les set Parròquies del Principat.

També han assistit els Presidents dels Grups Parlamentaris i un bon nombre de Consellers Generals, així com els màxims representants de la Cúria diocesana i nombroses personalitats de les entitats socials, polítiques i econòmiques andorranes, a més de la segona Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell.

Després del discurs de l’Arquebisbe i Copríncep, el Cor dels Petits Cantors del Principat d’Andorra ha clos l’acte amb la interpretació de dues nadales i de l’Himne Nacional d’Andorra.

(Text i foto: Bisbat d’Urgell)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada