ulleres-google

Google s’ha ficat de ple en el sector de la realitat virtual per dues entrades a les que no ens té acostumats. La primera d’elles són les ulleres de realitat virtual de baix cost Google Cardboard. Si les grans marques del sector, i sobretot Samsung, advoquen per productes de qualitat, la primera empresa de la xarxa advoca per una tecnologia assequible per a tothom.

En la segona de les entrades al món de la realitat virtual a la qual ens referim és diametralment oposada a les ulleres de baix cost. El nou producte del gegant de les NNTT destacarà segons apunten els rumors perquè no es necessitarà de cap dispositiu mòbil perquè funcionin. Així, no serà necessari haver d’acoblar el telèfon mòbil a les ulleres per poder-les utilitzar. Però no és només això: tampoc caldrà cap ordinador doncs funcionaran de manera autònoma, com si un dispositiu més fossin.

El medi Engadget informa que les ulleres de Google comptaran amb tecnologia de rastreig ocular. A més, i potser el més interessant, el prototip d’ulleres de les que encara se sap molt poc també disposarien de sensors externs i algoritmes que situarien a l’usuari en l’entorn extern. Almenys això és el que es desprèn de l’aliança establerta entre IA Movidius i Google en la qual la primera companyia fabrica Xips per a la signatura del cercador més important del planeta, els quals permetrien la localització i la consciència posicional de l’usuari.

Google va llançar fa algun temps les seves famoses i fallides Google Glasses. Aquest nou dipositiu té alguna cosa d’aquesta tecnologia ja que permet a més de la realitat virtual, certa realitat augmentada.

Per Tecnonews / AMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada