seat

Setesca, consultora TIC especialitzada en l’increment de valor de les empreses, col·labora amb el grup SEAT com a proveïdor d’innovació TIC. La consultora ha desenvolupat un innovador sistema per a la gestió logística de magatzems basat en realitat augmentada.

El sistema ha estat presentat amb gran èxit els passats dies 23 i 24 de setembre a la fira d’innovació que el grup Volkswagen ha dut a terme a Kassel (Alemanya). La solució consisteix en un sistema de realitat augmentada mitjançant el qual els operadors utilitzen ulleres intel·ligents per als processos de gestió de magatzems. D’aquesta manera, el sistema va indicant a l’operador les accions que ha de fer i el lloc on s’han de fer. A través de les ulleres s’efectua la selecció de productes allà on van indicant. De la mateixa manera, el sistema garanteix que la selecció efectuada és la correcta gràcies a la visió artificial. Aquest sistema en entorn de producció real s’integrarà amb l’ERP de la companyia.

Especialistes en projectes d’alta productivitat per a les empreses i innovació de Setesca estan implementant projectes basats en les tecnologies de la informació més innovadores del mercat. Aquestes noves tecnologies van des de e-Beacons, visió artificial, seguretat avançada fins a la migració de processos de negoci a entorns mòbils per a empreses com l’Hospital Clínic o Grup SERHS. La seva implantació en les empreses està suposant tot un avanç en l’optimització dels processos productius i de gestió.

Recentment, Setesca ha estat seleccionada per la Fundació ICIL com el seu proveïdor d’innovació tecnològica i entre altres solucions, els seus e-Beacons i la seva solució de seguretat Cloudjacket s’ha implantat en les organitzacions més importants del país en els àmbits jurídics i de salut integral.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada