Els diferents grups parlamentaris han valorat a RTVA els discursos dels candidats després de les intervencions de Xavier Espot i Pere López per defensar els seus projectes de govern.

El president del grup parlamentari de Ciutadans Compromesos, Carles Naudi, ha fet referència a “les concessions de les tres bandes” per assolir un pacte per a un govern de coalició amb les que ha dit estar “moderadament satisfet”.

El president del grup parlamentari de Terceravia, Josep Pintat, ha criticat la coalició. Opina que “els consensos s’havien de cercar en aquesta cambra, no repartint cadires i despatxos”.

El president del grup parlamentari liberal, Jordi Gallardo, defensa que l’opció del pacte tripartit els “permetrà fer des del Govern bona part de les polítiques programàtiques amb què ens vam presentar i amb el compromís que vam assolir amb els electors, tant quant al programa nacional com als compromisos amb d’Acord”.

Per a la presidenta suplent del grup parlamentari socialdemòcrata, Ros Gili, el programa de coalició que ha presentat Espot està “molt poc desenvolupat perquè s’ha hagut d’afinar amb pactes posteriors una mica sorprenents”.

Finalment, el president del grup parlamentari demòcrata, Carles Enseñat, ha destacat la “voluntat d’anar cap als 17 consellers per a una majoria més àmplia, no només una bicefàlia per a un govern de dos”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada