Raül Ferré disputarà el meeting d’Andorra del Trophée Andros

Raül Ferré, en el seu primer any en el món de la competició, tindrà l’opció de competir, en el Cricuït Andorra, amb als rivals de l’especialitat de cotxes elèctrics (Trophée ENEDIS).

El jove pilot de l’Automòbil Club d’Andorra, es va iniciar la passada temporada (2018), competint en proves de muntanya, aconseguint estar entre els més ràpids en la passada edició de la Pujada a Ullastrell, prova vàlida per al Campionat de Catalunya de l’especialitat.

Amb la ment posada en la temporada 2019, es va inscriure a l’especialitat de Car Cros de les Crèdit Andorrà Gseries, així ens ho comenta: Ens va semblar una bona manera de preparar el regional català de muntanya, una especialitat en la qual hem competit de manera habitual aquesta temporada. A més afegia: Al principi en el traçat andorrà vam tenir algun dubte, però ràpidament vam agafar el ritme i al final vam aconseguir el títol.

Mesos més tard, va rebre la inesperada notícia que el títol aconseguit a l’inici de l’any, li donava l’opció a tenir un wild-card per a disputar l’especialitat de cotxes elèctrics de tracció posterior, una sorpresa molt agradable: Sens dubte. Em sento molt satisfet de poder competir a l’Andros, un trofeu que anava a veure amb el meu pare quan tenia 8 anys. Ara poder córrer aquest certamen em fa molta il·lusió.

Esmentar que en les pròximes dues edicions de les Crèdit Andorrà Gseries, els guanyadors de la categoria Car Cros també tindran com a premi un wild-card per a competir en el Trophée ENEDIS de la següent temporada.

Un altre aspecte que motiva al jove piloto andorrà és el fet de poder competir en un traçat amb afeccionats a les graderies: És cert, a més en un certamen tan conegut com l’Andros. Sortiré com sempre, és a dir, a anar tan de pressa com pugui i, si hi ha possibilitat, lluitar pel triomf. Serà un repte complicat però molt bonic d’afrontar. Veurem com es desenvolupen les diferents mànegues.

Raül Ferré encara haurà d’esperar uns dies per a poder demostrar, sobre la pista del Crcuït Andorra, les seves opcions d’estar a l’altura dels pilots convidats pels organitzadors que disputaran la cita andorrana del Trophée ENEDIS. Estem convençuts que motivació no li faltarà.

Fotoesport

TOTES LES NOTÍCIES