El  president del consell d’administració de la CASS ha negat haver protegit la consellera Meritxell Mateu i ha amenaçat de querellar-se per difamació contra qui així ho afirmi. Jean Michel Rascagneres ha donat algunes explicacions sobre la querella que la CASS va presentar contra els administradors de BPA per defraudació en les cotitzacions.

El president del consell d’administració de la CASS ha negat que la parapública hagi protegit Meritxell Mateu i ha afirmat que és fals que s’hagin processats empleats del banc per aquest cas. Jean Michel Rascagneres ha recordat que el codi penal només responsabilitza els empresaris de no cotitzar.

“Qui ha dit que la senyora Mateu no era inclosa? Això és una falsedat. Dins de la querella criminal estan incloses totes les persones que tenen a veure amb aquest tema”, ha insistit Rascagneres.

També ha amenaçat de querellar-se contra qui afirmi que ha protegit algú en aquest cas. Ho ha fet en referència al que considera insinuacions de SDP o Liberals d’Andorra.

D’altra banda, els accionistes majoritaris de BPA assenyalen a través d’un comunicat que desconeixien la relació professional que hi pogués haver entre Mateu i la societat Landstreet.

2 comentaris

  1. Els uns defensen els altres i els altres defensen els uns, clar són de la mateixa corda i volen mantenir el seu estatus!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada