fortuneTelefónica ha millorat dos llocs en el rànquing anual de la revista “Fortune” de les companyies més admirades del món, “The World’s Most Admired Companies”, fins a ocupar la primera posició entre les companyies de telecomunicacions europees i la segona al món, només superada per la nord-americana Verizon.

En concret, la companyia ha obtingut una mitjana de 6,40 punts (enfront dels 6,27 de l’any anterior), per davant de tots els seus competidors directes en els mercats en què és present (Vodafone amb 5,78 punts; Amèrica mòbil, 5,68 punts; Deutsche Telekom, 5,63 punts i Orange, 5,17punts).

Així mateix, “The World’s Most Admired Companies” destaca a Telefónica com l’operadora més admirada pels directius enquestats per la seva innovació. En aspectes com la gestió de les persones, la inversió a llarg termini i la competitivitat global, la multinacional se situa en segon lloc. I en temes com Responsabilitat Social, qualitat de productes i serveis, i ús dels actius corporatius, ens valoren com la tercera millor empresa.

El rànquing s’ha elaborat a partir de 692 enquestes realitzades a 30 països diferents.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada