Nova ronda de declaracions a la Batllia arran de la querella per revelació de secret bancari presentada per la família Pujol. Ha estat el torn de Ramon Cierco, accionista majoritari de BPA, i de Rosa Castellón, exsecretària del consell d´administració del banc. Cierco, citat com a testimoni, ha explicat que ell no va rebre coaccions de policies espanyols i s’ha desmarcat de qualsevol revelació de secret bancari.

Si aquest dimarts va declarar Higini Cierco arran de la querella per revelació de secret bancari dels Pujol, aquest dimecres ha estat el torn del seu germà Ramon, també accionista majoritari de BPA. Ha declarat en qualitat de testimoni, igual que Rosa Castellón, exsecretària del consell d’administració del banc.

Segons ha pogut saber ATV, Cierco ha lliurat una declaració escrita i no ha contestat preguntes. L’accionista assegura que no va patir coaccions de ningú i que no en va ser coneixedor fins que li ho va explicar el seu germà després de la crisi de BPA. Cierco, per tant, declara que no ha intervingut en cap possible revelació de secret bancari.

Ahir també va declarar l´exconseller delegat Joan Pau Miquel, que va negar haver lliurat dades bancàries dels Pujol a la policia espanyola. Versió que contradiu el que va manifestar Higini Cierco fa un any en seu judicial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada