Ramon Aranda i Miguel  Lorenzo seran els participants andorrans de l’equip Quality a la propera edició de la Titan Desert entre els dies 29 d’abril i 4 de maig.

Quality presenta 3 equips diferents, dos duos mixtes i un equip de tres corredors. Entre els set integrants sumen 34 Titan Desert 6 Titan Tropic 3 Cape Epic 2 Transandes i un Crocodile Trophic, tota una experiència que els avala cap a l’èxit de la Titan Desert 2018. Enguany, el raid tindrà un quilometratge de 620 km i un desnivell de 7.500 metres, cosa que la converteix en l’edició amb més desnivell acumulat, i en la que participaran més de 600 bikers vinguts de diferents parts del planeta.

Ramon Aranda participarà en la categoria individual i per equips conjuntament amb Joan Manel Montaner i el Luis Nel·lo. El seu objectiu es fer treball en equip per poder acabar en el mínim temps possible i intentant assolir una millor classificació. Cal  afegir que, Joan Manel Montaner, enguany té l’oportunitat d’aconseguir el títol de Titan Legend, sempre i quan pugui fer els 442 km que li falten per tant honorífic premi.

Per altre banda, Miguel Lorenzo juntament amb la catalana Mònica Minguet, i Sandra Termes amb David Domínguez ,formaran els dos equips duo mixt, intentant estar entre els millors d’aquesta categoria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada