Rajoles amb relleu

Les  rajoles amb relleu, bàsicament, són peces especials dintre de les mateixes sèries de revestiments, que normalment trobarem en monocolors.

Què li aportaran a la nostra decoració? Un distintiu personal, però des de la senzillesa, elegància i harmonia, ja que fins i tot podem permetre’ns la llicència de col·locar tots els revestiments de la mateixa tonalitat si el que busquem és una tendència una mica més minimalista.

Existeixen multitud de formes i colors amb els quals l’acabat final només dependrà dels nostres gustos i de la nostra imaginació.

Una de les preocupacions principals a l’hora de decidir-se pel model de revestiment que vestirà el nostre bany o cuina és la incertesa de no saber si el que avui hem escollit, i que tant ens ha agradat, demà pot veure’s desfasat i poc acord amb les noves modes o tendències, però en el cas dels relleus ho tenim més fàcil, ja que ens protegiran una mica més de percebre que les nostres estances no estan a l’última.

Un altre avantatge d’aquest element decoratiu es basa en què no ens limita tant a l’hora de buscar mobiliari així com accessoris, ja que al tractar-se de monocolors és més fàcil poder canviar d’estil simplement canviant la decoració més superficial, com cortines, accessoris de bany, tovalloles…
Font: 

www.tendenciasydecoracion.com

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat