Raiffeisen presenta la demanda per impugnar la venda de Vall Banc


La cooperativa Raiffeisen ha presentat la demanda per impugnar la venda de Vall Banc al fons JC Flowers. Considera que s´ha privatitzat una entitat pont, amb els perjudicis que això té per als clients. A més, i segons ha dit el seu president, el fons es troba en una situació complicada arran del Brexit.

Ja és a la Batllia la demanda de la cooperativa Raiffeisen per impugnar la venda de Vall Banc al fons JC Flowers. El president de la cooperativa, Eusebi Nomen, afirma que “s’ha incomplert la llei de resolucions atès que Vall Banc segueix sent una entitat pont”. Segons Nomen “no s’ha complert cap dels requisits perquè deixi de ser-ho i, per tant, el que ha fet l’Agència de Resolució d’Entitats Bancàries és una privatització de l’entitat pont a JC Flowers”.

Eusebi Nomen, a més, ha fet referència a informacions periodístiques que afirmen que JC Flowers es troba “en una situació financera complicada” arran del Brexit “davant les caigudes de les cotitzacions i el valor de les institucions financeres angleses amb les quals tenien inversions molt importants”.

El president de Raiffeisen creu que la combinació de totes dues circumstàncies posen en un risc molt elevat els clients de Vall Banc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.