Els llibreters de la plaça del Poble han fet un balanç satisfactori de les vendes que han pogut fer al llarg de la jornada i, d’aquesta manera han destacat que o bé han aconseguit xifres similars a les de l’any passat o fins i tot les han superat. Entre els llibres més demanats, ‘Passaport sense nom’ d’Antoni Morell i ‘Rosa de Cendra’ de Pilar Rahola. En castellà, els noms que han destacat varien d’uns punts de venda a uns altres i sembla que no n’hi ha un de destacat.

‘Passaport sense nom’ d’Antoni Morell pel que fa als llibres andorrans i ‘Rosa de Cendra’, de Pilar Rahola, en català. Aquests semblen que han estat els dos noms que han destacat en aquest Sant Jordi si es tenen en compte les dades facilitades pels llibreters de la plaça del Poble. En general, es mostren satisfets pel volum de vendes aconseguit i alguns destaquen que fins i tot ha estat millor que anys anteriors.

Des de la Llibreria La Puça destaquen la gran acollida que ha tingut el llibre de Morell, que sobresurt “per molt” per sobre dels altres títols andorrans. També han tingut bona acollida ‘Del Pas de la Casa. Menuda memòria’ de Marta Deu i ‘El joc que estimem’, relats sobre el bàsquet de diferents autors i també ‘Cançons de vetllades vora el foc’, d’Artur Blasco. Pel que fa als llibres en català, des de La Puça destaquen ‘Rosa de Cendra’, i també ‘Quan arriba la penombra’ de Jaume Cabré; i Albert Espinosa, també ha estat un altre dels més sol·licitats. Pel que fa al castellà, des de La Puça destaquen ‘Tierra de campos’ de David Trueba.

Des de La Llibreria també posen en relleu Rahola, però també la bona acollida d”Un home cau’, de Jordi Basté, ‘Homes d’honor’ de Xavier Bosch i Albert Espinosa, especialment amb ‘Els secrets que mai et van explicar’. I tot i que han manifestat que els autors andorrans no han estat tan demanats com esperaven han afegit que ha destacat Antoni Morell i, en castellà, ‘El asesinato de Sócrates’ de Marcos Chicot, que va ser premi Planeta, ‘Patria’ de Fernando Aramburu i també Espinosa. Des de La Llibreria han destacat la gran afluència de públic, especialment al migdia, que fins i tot els ha “sorprès”.

I des de la Llibre Idees els més venuts han estat Rahola i també en català ‘Els hereus de la terra’, d’Ildefonso Falcones; i d’Andorra, Morell i el llibre de relats del bàsquet. I, en castellà, manifesten que ha tingut molt bona acollida Dolores Redondo amb ‘Todo esto te daré’ i ‘La chica de antes’ de J. P. Delaney. Des d’aquest punt de venda s’han mostrat molt satisfets de com ha anat la jornada i han assenyalat que fins i tot semblaria que ha anat “millor” que l’any passat.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada