Quinzena edició de la revista ‘Ex-libris Casa Bauró: Fulls de bibliografia’

El ministre de Cultura, Albert Esteve, i l’historiador Pere Canturri han presentat aquest dilluns al matí, en el marc de la diada de Sant Jordi, la quinzena edició de la revista anual de la Biblioteca Nacional, Ex-libris Casa Bauró: Fulls de bibliografia, núm. 15. Aquesta edició ha estat publicada avui en versió digital al lloc web www.bibliotecanacional.ad. L’acte ha tingut lloc a la Casa Bauró, seu de la Biblioteca Nacional.

La publicació, creada el 1998, conté el recull de la bibliografia anual d’Andorra, articles sobre els volums més curiosos i significatius del fons de la biblioteca i els resums de les conferències dutes a terme durant l’any agrupats en cinc seccions: les golfes, la sala de més amunt, el soler, el rebost i els hostes.

Enguany la bibliografia recopila un total de 330 referències, 251 de les quals corresponen a publicacions impreses o editades a Andorra i 79 a les impreses o editades a l’estranger l’any 2011.

El número quinze d’aquesta publicació ha comptat amb la col·laboració de professionals de l’àmbit de la literatura, la llengua i la història del país, que han tractat els temes següents: els models epistolars del segle XVIII, la figura i l’obra de l’escriptora May Mackintosh, la llengua catalana a Andorra i l’antic camí ral, que recorria el país abans de la construcció de la primera carretera l’any 1913.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *