Quin tipus de rajoles és més recomanable per a un bany petit?

Una cambra de bany enrajolada
Una cambra de bany enrajolada (iStock)

La gran varietat de rajoles existents dona múltiples alternatives per a condicionar un bany. En el cas d’un espai petit, hi ha aspectes que has de tenir en consideració a l’hora de decidir quina és la millor opció.
És recomanable que les rajoles siguin de tonalitats clares. El més utilitzat és el blanc, perquè aporta sensació de neteja, amplitud i lluminositat.

Hi ha rajoles que per la seva destacada grandària fan ressaltar tots els elements del bany, i donen un toc distintiu i elegant. Serà el complement perfecte per a donar amplitud al teu bany. Si vols un efecte integrador amb sensació d’amplitud i espai, el recomanable és usar les mateixes rajoles a terra i a les parets. Això eliminarà línies divisòries i faran lluir el bany més gran del que és.

Una de les zones del bany on cal tenir major cura a l’hora de condicionar, és l’àrea de dutxa, doncs està exposada a altes temperatures i a la humitat constant. Una manera de ressaltar la dutxa és usant marbre o granit que la faran destacar d’una manera elegant. També pots separar-la amb un mur o una mampara que permeti donar privacitat. A més, si la dutxa es troba al final del bany, una paret diferenciada aportarà amplitud.

Finalment, combinar rajoles en color, forma i col·locació donarà estil propi al teu bany. S’ha de buscar el contrast i equilibri entre tots els elements, per a així aportar calidesa i elegància al bany.Per republica.com/vivirhogar 

TOTES LES NOTÍCIES