barba

Hipster, retallada, dandy, clàssica o informal elegant, com la de l’actor Simon Baker, la barba és un element definitori de la personalitat masculina. Cuidar-la i mantenir-la sana i “en el seu just punt” té els seus trucs. Te’ls expliquem

La barba es porta, ja ho sabem. Però, quin tipus de barba? Segons els experts, totes, sempre que estiguin ben cuidades. Perquè es tracta de mostrar un aspecte polit i amb caràcter. I, encara que al carrer s’imposen la imatge hipster, vénen amb força barbes més retallades i rasurades i bigotis, com ja ens anunciava Jordi Pérez, director de La Barberia de Gràcia, en el nostre beautyTaller (pots trobar més informació al nostre post Èxit del beautyTaller amb Philips barber làser!).

Ho demostra la imatge dels 6 tipus de barba que presenta el perfum Gentleman Only en la seva edició Barber, respecte a 6 tipus de “gentleman”: retro, aventurer, hipster, clàssic, dandi i informal.

10 Consells sensats per a un afaitat impecable

Des del ritual de l’afaitat fins al manteniment diari, la fragància masculina de Givenchy ens ofereix també els deu consells del gentleman ideal per cuidar la seva barba:

1. Afaitar després de la dutxa -l’aigua calenta aporta flexibilitat a la pell i allarga el pèl- i en dejú, per tal d’evitar els riscos d’irritació i vermellors vinculats amb el flux de sang creat per la masticació.

2. Utilitzar una brotxa, per redreçar el pèl i facilitar l’afaitat.

3. Realitzar una exfoliació un cop per setmana, la nit anterior a l’afaitat, per eliminar les cèl·lules mortes i afavorir el creixement del pèl.

4. Utilitzar crema d’afaitar, més protectora i més rica. La seva escuma estova el pèl i garanteix un afaitat agradable, fins i tot amb una barba espessa.

5. Després de l’afaitat, aplicar una petita quantitat de bàlsam per calmar la pell i nodrir la barba profundament.

6. Retocar la barba com a mínim un cop per setmana amb tisores per barba o una màquina d’afaitar. És indispensable anar al barber un cop al mes.

7. Rentar la barba a la vegada que el cabell amb un xampú de volum per revelar el seu resplendor.

8. Raspallar diàriament amb una pinta de queratina (mai amb una pinta de plàstic).

9. Suavitzar tots els matins amb pols de seda.

10. Besar a la seva estimada tendrament amb una barba suau i delicadament perfumada

Per a una barba perfecta

• Gentleman Only Barber Edition de Givenchy. Cofre amb la fragància Gentleman nostre 100ml + Bàlsam After Shave 30ml 82 €. A El Corte Inglés

• Tisores per el bigoti amb Pinta Tweezerman. Tisores de fulles rectes i afilades en acer inoxidable que tallen i perfilen bigoti i barba, les seves fulles microserradas eviten que el pèl rellisqui; la pinta facilita l’afaitat. 18,95 €

Per Belleza Activa / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada