cinca

En  el dia d’avui, el Sr. Joan Samarra Naudi, a títol personal i en la seva qualitat que fou en el moment dels fets, President del Grup Orfund,S.A, ha entrat a tràmit al Tribunal de Corts una querella criminal, contra Jordi Cinca Mateos i Manuel TerrenParcerisas, pel presumpte delicte d’administració deslleial, en concurs real amb un delicte d’apropiació indeguda i un delicte de blanqueig, tipificats als articles 240, 212 i 409 del Codi Penal.

El Sr. Samarra va tenir coneixement de l’existència de la societat panamenya, Mariette Holding, en data 5 d’abril de 2016, quan el Sr. Jordi Cinca va efectuar una roda de premsa per explicar la seva implicació en l’afer anomenat “papers de Panamà”, en el que sortia el seu nom a través d’aquesta societat.

El Sr. Samarra només pretén defensar els seus legítims interessos que, a més de produir la fallida de l’empresa, també van provocar la declaració de la seva fallida personal, amb el consegüent perjudici patrimonial i moral que li ha comportat. Alhora, vol que sigui públic i notori que no va tenir, ni té, cap vincle amb la presumpta activitat il·lícita que es denuncia.

A partir d’aquest moment, el Tribunal de Corts ha de decidir sobre la seva admissió a tràmit i la pràctica de les diligències, motiu pel qual no es produirà cap declaració ni comentari sobre aquesta qüestió amb la finalitat de no interferir amb el normal funcionament de la justícia.

(Text: Alfons Clavera, advocat)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada