Alguns usuaris han expressat queixes respecte la desinformació sobre les noves parades i les condicions del servei. També sobre el fet que no hagin pogut usar les antigues targetes.

Les primeres jornades de les noves línies d’autobusos s’ha saldat amb normalitat, sense incidències rellevants. S’ha de destacar que molts usuaris estaven desinformats sobre les noves parades i les condicions de servei, especialment les parades dels nous autobusos.

Algunes de les queixes són ja habituals, com, per exemple, pel retard d’algun autobús.D’altres són de persones que no han pogut usar les antigues targetes o bé han hagut de fer canvis respecte els trajectes anteriors.

“He hagut de pagar més diners perquè la nostra targeta no serveix. Ara he de trucar a l’estació per canviar de targeta, no tinc ni idea, no sé com funciona”, es lamentava Jenyma Grandales.

Però la més freqüent és que consideren que no hi ha prou informació. “Crec que hem de posar més atenció. El comú, el govern… tothom no som tan espavilats com ells”, ha afegit Carme Fàbregas.

Entre els aspectes positius hi ha una pràctica unanimitat respecte que els nous busos són més espaiosos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada