Què s’ha fet amb una impressora 3D?

impressora

Les impressores 3D ja no són el futur. El seu naixement data dels anys 90 al MIT, però no ha estat fins fa tres anys, que aquests artefactes han començat a tenir un tot real en la nostra societat. De moment alguns tallers i empreses ja les fan servir, amb tot encara ens sorprenem quan veiem com funcionen.

On està actualment aquesta tecnologia? A continuació citarem alguns dels objectes creats més notoris i en alguns casos extravagants.

Hem vist com gràcies a la tecnologia 3D es dissenyaven armadures inspirades en pel·lícules de superherois. És el cas de l’armadura de Batman impresa per un jove de Birmingham.

També són molts els que no es conformaven amb una impressora en 3D i per això han decidit imprimir una altra impressora en 3D.

L’empresa MirrorMe 3D imprimeix per als seus clients una rèplica del seu rostre en la qual es pot veure com quedaria una operació de cirurgia estètica.

També podem crear polseres al nostre gust o roba feta a mida. Més temerari és qui a partir de la impressió 3D ha decidit fer-se un tatuatge.

La impressió en tres dimensions també ha arribat al món de la cuina amb empreses com Foodini o Barilla que han creat la seva pasta mitjançant la tecnologia.

I finalment també hem vist imprimir cases i ponts, cotxes i fins a armes amb aquesta innovadora tecnologia.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció