Què fan els menors a l’estiu? Com tothom, es dediquen a descansar. A més d’això, per a ells també és un moment de acostar-se a internet ja que durant el curs escolar tenen molt menys temps per dedicar-li.

És per això que l’empresa de ciberseguretat Kaspersky ha realitzat un estudi analitzant què busquen els menors d’edat durant l’estiu.

Segons la companyia, un de cada tres menors busca pel·lícules, sèries i música majorment a YouTube.

Kaspersky afegeix un element interessant que trenca amb l’imaginari sobre les generacions més joves i la seva relació amb la xarxa. Els menors d’edat prefereixen veure vídeos o escoltar música que relacionar-se en les xarxes socials. Amb tot, Facebook juntament amb YouTube segueixen sent els portals més concorreguts per a ells.

Després de YouTube i Facebook, les pàgines més buscades pels menors són aquelles que tenen a veure amb el comerç electrònic. Els productes més buscats pels que tenen menys de 18 anys són marques de roba o complements per fer els seus telèfons més atractius.

La següent categoria més buscada per aquest nínxol de població és el sector de la informació i després d’aquest el dels videojocs.

Així mateix, quan es tracta d’analitzar el lloc des del qual accedeixen, l’estudi revela que els menors prefereixen accedir a les seves pàgines favorites a través del seu telèfon mòbil.

Com es pot comprovar en l’estudi de Kaspersky no apareixen aquells continguts no aptes per als menors. Segons l’empresa de ciberseguretat, només una minoria dirigiria les seves recerques cap a continguts prohibits per a la seva edat com l’alcohol i les drogues, i la pornografia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada