Quatre turistes i tres andorrans són els guanyadors del segon sorteig diari de 6.000 euros

El segon sorteig de 6.000 euros cadascun de la campanya de primavera “Alguna cosa es mou a Andorra” s’ha celebrat aquest matí davant de notari a les oficines d’Andorra Turisme i els afortunats són quatre turistes i tres andorrans o residents al país.

En concret, els turistes guanyadors són: Alberto Anido Folgueira de Barcelona que va comprar a les Perfumeries Júlia; Judith Banús Banús de La Masó (Tarragona) al dipositar una butlleta a la botiga Roca & Ribes; Sara Loureiro de Lisboa (Portugal) al fer una despesa a les Perfumeries Júlia i Immaculada Gómez Saior de Vilanova i la Geltrú (Barcelona), al obtenir una butlleta al Leclerc-Punt de Trobada.

Pel què fa als residents o andorrans són: Anibal Filipe Azevedo Ribeiro, d’Escaldes-Engordany al comprar a la Taverna Cal Forest; Carmen Soldevila Solà de Sant Julià de Lòria i amb una butlleta de Via Moda i Sílvia Martínez de Castro d’Escaldes-Engordany amb una despesa feta a la Taverna Excalibur.

Tots ells rebran un xec nominatiu per valor de 6.000 euros que podran gastar en allò que desitgin.

A totes aquestes 7 persones ja se’ls ha comunicat que han guanyat 6.000 euros cadascuna d’elles  i se’ls ha enviat un correu electrònic perquè acceptin el premi.

A més, els noms dels guanyadors també s’han publicat al Facebook d’Andorra Turisme i al microsite www.algunacosaesmouaandorra.com.

 

1 comentari

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES