Quatre podis al campionat de Catalunya Open Absolut, Trofeu ciutat de Terrassa de natació

Patrick Pelegrina dalt de tot del podi en els 50 metres braça (FAV)
Patrick Pelegrina dalt de tot del podi en els 50 metres braça (FAN)

Un total de nou competidors andorrans han participat en el Trofeu Ciutat de Terrassa-Memorial Jaume Cardellach, celebrat el cap de setmana del 3 al 5 de febrer del 2023 i organitzat a les instal·lacions del CN Terrassa. Primera de les set proves que formen part del 23è Circuit Català de Trofeus de Natació, el circuit de clubs més veterà i més prestigiós de tot l’Estat espanyol.

Han participat els júniors Dídac Rayo, Kevin Teixeira i Sergi Villareal; i els absoluts: Marc Monteiro, Mònica Ramírez (CN Barcelona), Aleix Ferriz (CN Mataró), Bernat Lomero (CN Lleida), Tomàs Lomero (CN Lleida) i Patrick Pelegrina (CN Lleida).

Pel que fa al balanç esportiu, els andorrans han fet fins a quatre podis en finals A. Dos de Patrick Pelegrina amb un 1r lloc dels 50 m braça i un 3r dels 100 m braça i dos més de Tomàs Lomero amb una 2a plaça en els 50 m papallona i una 3a dels 100 m papallona. Bernat Lomero ha accedit a dos finals A amb dues quartes posicions i dos finals B; Mònica Ramírez ha competit en dos finals A i una final B; Aleix Ferriz en una final A i una final B i Patrick Pelegrina i Tomàs Lomero amb dues finals B.

També destaca la meritòria participació dels júniors Dídac Rayo i Kevin Teixeira, que s’han guanyat participar en les finals de 200 m esquena i 400 m lliures d’un Campionat Absolut. Han assolit una 7a i una 8a plaça respectivament.

TOTES LES NOTÍCIES