treballadors bpa 1

Fins a quatre empreses estrangeres s’haurien interessat a adquirir Banca Privada d’Andorra. Això sí, es tractaria d’un interès encara molt vague i que no suposaria una proposta en ferm. De fet, fins que no s’hagi aprovat la llei que permeti aquestes adquisicions, no es podrà prendre com a vàlides les ofertes.

Els treballadors de Banca Privada d’Andorra han explicat que l’Institut Nacional de Finances els va posar en coneixement de l’interès de quatre empreses per comprar Banca Privada d’Andorra. Serien totes estrangeres i haurien mostrat voluntat d’adquirir el banc, però sempre d’una manera molt superficial i sense fer-ho de forma oficial. L’INAF, per la seva banda, diu que les propostes no podran ser en ferm fins que no s’aprovi la llei que en permeti la compra i fins que no s’hagi fet una valoració acurada de quin és el valor de BPA. Per tant, caldrà esperar per veure si realment aquest interès incipient es traduiria en ofertes.

D’altra banda, els treballadors s’han mostrat convençuts que la nova llei incorporarà alguns dels punts que ells mateixos van proposar d’afegir-hi. Segons ha explicat Xavier Bonell, un dels representants del col·lectiu, van sortir moderadament contents de la reunió que van mantenir amb el Govern i per tant tot fa pensar que algunes s’inclouran en el text. De fet, el cap de Govern, Antoni Martí, també ha assegurat aquest matí que a banda de les modificacions que han proposat els altres grups parlamentaris, també s’han tingut en compte les propostes dels treballadors.

També han valorat molt positivament la carta que els germans Cierco van adreçar ahir a la plantilla en la qual expliquen el seu compromís tant amb el banc com amb els treballadors. Aquesta tarda hi ha convocada una concentració davant del Consell General per mostrar suport als empleats de BPA a les 7 de la tarda.

3 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada