Balanç molt positiu de la segona edició de la Serenalla, tant pel que fa a l’opinió dels paradistes com a la satisfacció dels visitants. Enguany el temps ha acompanyat durant els quatre dies i això ha permès realitzar totes les activitats previstes a l’aire lliure, des del cinema a la fresca al ioga, tallers, concerts, demostracions artístiques i gastronòmiques. La consellera Natàlia Cusnir ha volgut remarcat el fet diferencial de la Serenalla respecte a la resta de mercats del país, ja que no es tracta només d’un espai comercial sinó d’un village per viure experiències, compartint opinions a l’espai Àgora o participant en les moltes propostes. “La Serenalla s’ha convertit en un gran espai de sociabilització”, ha assegurat Cusnir, que ha explicat que tot i que durant els quatre dies l’afluència ha estat molt alta, les hores punta s’han registrat dissabte, tant al matí com a la tarda. “El que ens agrada és la sensació que la gent no volia marxar de les xerrades o dels concerts, tenien ganes d’allargar.. M’ha agradat molt una frase que m’han dit: hi ha mercats i després hi ha la Serenalla”, afirma la consellera massanenca. Una de les novetats d’enguany era el concert de dissabte a la nit, amb la cantant Suzane, que va tenir un gran èxit.

La Serenalla és un esdeveniment multidisciplinar que combina propostes culturals, gastronòmiques, d’oci i vida saludable, una acció que s’emmarca en la filosofia del Pla de Reactivació i Dinamització de la Massana, que pretén potenciar els espais públics de la parròquia i oferir una oferta diferenciadora durant els mesos d’estiu.

Enguany l’oferta de la Serenalla ha crescut un 20% respecte la primera edició. De cada l’any que ve, es continuaran fent millores i apostant per oferir una àmplia varietat d’experiències als visitants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada