matinsAquest passat dijous, en un espai del Punt Informació Gent Gran del Departament de Social, hi ha hagut la quarta trobada de gent gran amb un conseller de Comú, en el cicle d’estiu de Matins amb el Comú, amb la compareixença del conseller delegat de Circulació i Aparcaments,  Manel Bal, que hi era acompanyat del cap del Servei de Circulació Comunal, Antoni Pujol. En aquesta ocasió, i per causa de les diverses i variades activitats a les quals participen nombrosos membres del col·lectiu, tan sols hi van assistir 7 persones, amb el suport i l’acompanyament de la cap de Projectes Gent Gran Activa, Anna Sardà.

El conseller va explicar que cada cop més, el departament de Circulació esdevé un servei de proximitat; Un servei dedicat i proper al ciutadà, que es treballa per a la bona convivència ciutadana.

 També va exposar que la Parròquia d’Andorra la Vella compta amb aparcaments de fàcil accés i de proximitat, en pràcticament totes les zones del territori i que l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OdAC), que és responsabilitat de la seva Conselleria, juga un paper de primer ordre en el contacte directe entre els ciutadans i l’administració parroquial.

Va insistir en la senzillesa i el fet pràctic de poder utilitzar el número de telèfon 165 per informar-se dels serveis que ofereix el Comú i alhora, per poder comunicar incidències i deficiències constatades així com indicar problemes o molèsties que els agents comunals poden remeiar o solucionar amb prou eficiència i rapidesa.

 Per la seva part la gent gran assistent al Matins amb el Comú van transmetre alguns neguits i concretament dificultat en l’accés a la zona del Cedre, durant el curs escolar, en els horaris d’entrada i sortida del Col·legi Janer.

(Foto: AFC)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada