lessive

El Comú d’Andorra la Vella i els jubilats de la Casa Pairal Quim de Dolsa de Santa Coloma col·laboren amb l’activitat artística escolar “La Grande Lessive”.

El dijous 16 d’octubre tindrà lloc al poble de Santa Coloma la quarta edició de l’activitat La Grande Lessive, organitzada per l’Escola Francesa.

Hi participaran els usuaris de la Casa Pairal Quim de Dolsa, tal i com ho van fer, molt activament, en la darrera edició.

 Activitat intergeneracional

 Els dies 15 i 16 d’octubre, padrins i escolars compartiran dues jornades que se centraran en la creativitat artística. Conjuntament, col·laboraran amb la producció i l’exposició d’obres pictòriques que hagin elaborat – amb el tema comú “Transparents/No transparents” – que  es mostraran en públic, a mode de “Gran Bugada”, a la placeta de l’església i al pati de l’escola, el dijous dia 16 a partir de les dos quarts de deu del matí, que serà quan vagin penjant, amb pinces d’estendre roba a uns fils d’estenedors improvisats, tot el material de les seves realitzacions plàstiques, en tant que instal·lació artística efímera.

 La Grande LessiveLa Gran bugada “La Grande Lessive“ és una iniciativa artística que té lloc dos cops l’any, amb l’objectiu de difondre la cohesió social a través de l’art. Actualment és l’experiència pedagògica francesa més freqüentada, i internacionalitzada, que va crear l’any 2006 l’artista plàstica Joëlle Gonthier. Consisteix a realitzar produccions artístiques en format dina A4, tot seguint un tema variable, per a ser exposades a l’aire lliure, penjades en fils, com si es tractés de roba estesa.

 És previst que el dia 27 de març se celebri la cinquena edició de La Grande Lessive. Així, des del departament de Social del Comú d’Andorra la Vella s’està estudiant amb la direcció de l’escola Francesa la possibilitat de vincular totes les escoles de Santa Coloma a aquesta iniciativa innovadora, que constitueix una ocasió única per compartir creativitat i humanitat.

(Foto AFC)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada