Quarta edició de +Art aquest cap de setmana a Andorra la Vella

+art

Aquest cap de setmana, el dissabte 6 i el diumenge 7 de desembre, de les 11.00 a les 20.00 hores, el Passatge Biscariet d’Andorra la Vella acollirà la quarta edició del +Art, on 17 artistes hi mostraran  les seves obres al públic.

Enguany, hi haurà exposats treballs de Gravat, Fotografia, Il·lustració, Ceràmica, Joieria d’autor, Pintura i Escultura, en aquest espai cèntric que es transformarà durant dos dies en una galeria d’art, en la qual s’hi podrà admirar les creacions d’artistes d’Andorra i dels Pirineus, i adquirir els originals en diversos formats.

+Art Fira d’Artistes d’Andorra oferirà als visitants la possibilitat de fer coneixença amb els artistes que hi tinguin les seves obres exposades i alhora apropar-se al món de l’art.

Hi participaran Montserrat Altimiras, Ana Antolínez, Mònica Armengol, Maite Bernet, Eduard Bonín, Irene Clua, Mar Gracía, Sílvia Guillem, Carmen Matalobos, Neus Mola, Berta Oromí, Gemma Piera, Joan Torruella, Arnau Torruella, Cecília Santañez, Sheshank i Alfons Valdés.

TOTES LES NOTÍCIES