Quart lloc del naturlandia Fons als Campionats d’Andorra i Catalunya de relleus

Els equips andorrans absolut masculí i infantil femení del Naturlandia Fons es queden a les portes de fer pòdium als Campionats d’Andorra i Catalunya de relleus d’esquí de fons que es van celebrar dissabte a l’estació de Naturlandia.

El relleu masculí absolut composat pels corredors del Naturlandia Fons, Guillem Cairat, Oriol Gasset i Ireneu Esteve, van finalitzar la prova en quart lloc una prova marcada per la dificultat de gestionar una bona preparació dels esquís a conseqüència de les condicions climatològiques que havia fet la nit anterior. Els guanyador de la categoria absoluta masculina varen ser els corredors de l’equip de Puigcerdà amb un temps total dels tres relleus de 36’12’’.

El relleu femení infantil per la seva banda, va repetir resultat en finalitzar quartes i quedant també a les portes del pòdium. L’equip del Naturlandia Fons composat per les corredores Clàudia Gràcia, Mariona Morral i Ona Ferrando van fer una molt bona cursa en quedar-se a un lloc de les terceres classificades en una categoria infantil a la que les primeres corredores eren d’edats superiors ja que entraven a partir del 1999. La prova femenina infantil va ser guanyada per l’equip de Puigcerdà amb un temps de 25’38’’.

Amb aquesta prova, els corredors del Naturlandia Fons que competiran als Campionats d’Espanya, finalitzen la seva posada en punt competitiva.

Text:Oscar Balcells

Fotografia: Montserrat Altimiras