“Quan els petits problemes es fan grans”, xerrada de l’Escola de Pares de la Seu

Demà dijous 13 de març tindrà lloc una nova sessió de l’Escola de Pares de la Seu d’Urgell amb la xerrada “Quan els petits problemes en fan grans: una guia familiar per identificar i gestionar problemes conductuals freqüents en les famílies” que anirà a càrrec del pediatre Oscar Rosell.

La xerrada, que tindrà lloc a les vuit del vespre a l’escola Pau Claris de la Seu, abordarà la gelosia, les ports, la tartamudesa, els malsons, l’enuresi, la falta d’atenció, la timidesa, entre d’altres qüestions de conducta dels nens i nenes.

Aquesta nova xerrada s’emmarca en el cicle de conferències programat per aquest curs 2013-2014. El cicle, que engloba un total de 10 xerrades, es va iniciar el mes febrer i seguiran fins el pròxim mes de maig, Totes les xerrades adreçades i obertes a totes les famílies alturgellenques.

Recordem que l’Escola de Pares de la Seu d’Urgell és una iniciativa oberta i de cooperació entre el Servei Educatiu del Departament d’Ensenyament i l’Ajuntament urgellenc i les entitats municipalistes emmarcada en el Pla Educatiu d’Entorn. Amb aquest cicle de xerrades es pretén “crear espais de trobada i d’intercanvi d’informació sobre temes que ens preocupen”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.