“Quan els petits problemes es fan grans”, segona xerada de l’Escola de Pares de la Seu

Aquest dijous, 14 de març, a les nou del vespre, tindrà lloc a l’escola Pau Claris la segona xerrada organitzada per l’escola de pares de la Seu d’Urgell, la qual anirà a càrrec del pediatre Oscar Rosell.

Aquesta nova sessió, que porta per títol ‘Quan els petits problemes es fan grans’, pretén ser una guia familiar per a identificar i saber fer front a problemes conductuals freqüents en els fills com la gelosia, les pors, l’enuresi, la manca d’atenció, la hiperactivitat, la timidesa, la tartamudesa, els malsons, entre d’altres.

Recordem que les activitats de l’escola de pares al llarg d’aquest curs s’aniran portant a terme en els diferents centres educatius de la ciutat amb l’objectiu d’optimitzar recursos i apropar les famílies a totes les escoles de la Seu, independentment del centre escolar on vagin els seus fills.

El cicle de xerrades de l’escola de pares és una activitat organitzada per l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Pla Educatiu d’Entorn i el Servei Educatiu de l’Alt Urgell-Cerdanya del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

 

2 comentaris

  1. Gràcies, corregit.

  2. crec que hi ha un error al títol

Comments are closed.