qrTot i que la població és cada vegada més conscient dels incidents que pot patir en un espai obert, la majoria no té en compte la necessitat d’anar identificats per garantir la seva seguretat. Perdre en una ciutat diferent a la d’origen, patir un desmai o desorientar-se són algunes de les causes més comuns que succeeixen diàriament i que poden afectar la nostra seguretat.

A dia d’avui, hi ha diverses alternatives que garanteixen la seguretat a la via pública o a l’aire lliure de la mà de les últimes tecnologies. Un exemple d’això és la tecnologia QR, un codi que serveix per emmagatzemar tot tipus d’informació imprescindible en qualsevol camp en l’actualitat: transport públic, centres comercials, espais d’informació turística… Amb tot això, on està tenint més protagonisme i on més efectiu és el seu desenvolupament és en el camp de la seguretat.

Els majors, nens i grups de persones com viatgers o esportistes són els que més necessiten anar identificats per ser els que tenen més probabilitat de patir un incident. En concret, al voltant del 20% de la població adulta ha patit un desmai al llarg de la seva vida. En aquests casos, el codi QR facilita la identificació personal de cada un d’ells facilitant les dades més rellevants com el nom, la seva residència i les malalties que haurien de tenir en compte en cas d’accident. Fins i tot l’enviament de les coordenades GPS del lloc de l’escaneig és possible.

Hi ha diversos formats que la tecnologia QR pot adoptar per ajudar a aquests grups de persones, com per exemple, els penjolls, polseres o pins de Codylife, companyia tecnològica que basa el seu negoci en els codis QR, que actuen com a sistema de seguretat personal, en aquests moments el més complet del mercat, que permet l’accés a totes les dades de rellevància que vulguin compartir en cas d’emergència o necessitat.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada