Pyrénées reitera la voluntat de mantenir el gros de treballadors del Punt de Trobada

El Punt de Trobada

El grup Pyrénées reitera la voluntat de mantenir el gros de treballadors del Punt de Trobada un cop s’hagi fet el traspàs amb els actuals inquilins, la família Cachafeiro. El criteri per a la contractació serà la vàlua professional.

Un centenar de treballadors del Punt de Trobada s’ha reunit ja amb els responsables de personal del grup Pyrénées, segons han explicat fonts properes, per estudiar els perfils professionals amb vista a una possible recol·locació en el nou centre comercial, que passarà a formar part del grup multinacional Carrefour.

La idea de Pyrénées es mantenir el gros de la plantilla actual, sense especificar-ne encara una xifra, atenent a la vàlua professional dels treballadors.

En necessiten uns 500 per obrir a ple rendiment i la intenció és ubicar cada persona en el millor lloc perquè pugui desenvolupar la seva feina.

S’ignora encara quan es pot produir el traspàs de l’actual Punt de Trobada. La propietat va demanar divendres passat a la Batllia l’execució de la sentència del Tribunal Superior que obliga els inquilins actuals a abandonar la instal·lació en un termini de quinze dies, però la defensa dels Cachafeiro encara no en té constància.

A més assegura que és impossible desallotjar una estructura de la dimensió dels grans magatzems i resoldre la situació dels 400 treballadors. Recorda que estan a l’espera de la decisió del Tribunal Constitucional, al qual van demanar empara.

D’altra banda, l’acord entre grup Pyrénées i Carrefour s’estendrà també el centre comercial Andorra 2000 a partir de maig vinent.

TOTES LES NOTÍCIES