Un any més Pyrénées Andorra ha organitzat el Gran Concurs de Dibuix per Nadal i enguany arriba a la 36a edició. En aquesta ocasió la temàtica del dibuix ha estat “UN NADAL QUE ÉS UN REGAL” i hem rebut més de 500 làmines d’infants d’entre cinc i dotze anys de les diferents escoles d’Andorra.

El concurs ja està consolidat i és esperat per a molts infants del país. Hi ha tres categories: de cinc a set anys, de vuit a nou anys i de deu a dotze anys, i es reparteixen un total de trenta premis.

El dijous 13 de desembre, el jurat, format per persones especialitzades en arts plàstiques, del Col·legi Janer, Col·legi Sant Ermengol, l’Escola d’Art del Comú d’Andorra la Vella, de l’Escola andorrana i del Col·legi del Pirineu, així com dos representants de Pyrénées Andorra, s’han reunit i han deliberat els premis. Segons han apuntat alguns membres del jurat, “cada any hi ha dibuixos de molta qualitat i molt creatius, ens costa decidir els guanyadors i és molt discutit”. En aquesta línia, han explicat que bàsicament valoren la temàtica, si el dibuix és adequat per l’edat i la creativitat.

De 5 a 7 anys

1. Marc Jiménez

2. Josep Ballester

3. Eva Davtian

Finalistes: Marcel Marot, Blanca Vàzquez, Arnau Aguilar, Àngel Josep Morales, Gil Segura, Mariona Obiols, Ares Tomás.

De 7 a 9 anys:

1. Pol Ara

2. Helena Fonolleda

3. Marc Montraveta

Finalistes: Núria Alfonso, Nerea Díaz, Aitana Miranda, Sharon Prat, Gisela Esparza, Jaime Ruiz i Alexandra Vicente.

De 10 a 12 anys:

1. Aurora Morales

2. Noa Cayetano

3. Marta Piqueras

Finalistes: Ares Ballesté, Vera Pol, Gema Puig, Joana Desiré Libera, Roger Sánchez, Eric Puente i Júlia Angrill.

Els dibuixos guanyadors i finalistes de les diferents categories estaran exposats a la 3a planta de Pyrénées Andorra. La festa de lliurament de premis tindrà lloc el dia 9 de gener del 2019 a les 17.30 h al Buffet El Grill de la 3a planta de Pyrénées amb un grup d’animació i berenar per a tots els nens i nenes que vulguin assistir.