Pyrénées crearà un punt d’atenció als empleats del Punt de Trobada i l’USdA reclama garantir les nòmines

El grup Pyrénées activarà un punt d’informació i assessorament per atendre els actuals treballadors del Punt de Trobada. L’USdA defensa que l’Estat garanteixi que les dues empreses n’assumeixin les nòmines mentre duri la transició.

Tot i que la direcció del grup Pyrénées no es reunirà fins la setmana que ve amb la família Mallol, propietària dels terrenys on s’ubica el Punt de Trobada, ja treballa per posar a disposició dels actuals treballadors d’aquest centre comercial un servei d’informació i assessorament.

Es preveu que entri en funcionament en els pròxims dies o setmanes. L’objectiu és dissenyar una transició que es vol que sigui acordada i ordenada amb la voluntat que es puguin mantenir els llocs de treball de tots els empleats.

Per la seva part, el secretari general de l’USdA, Gabriel Ubach, defensa que l’Estat garanteixi que les dues empreses, la sortint i l’entrant, assumeixin les nòmines dels treballadors mentre duri la transició. També vol que se’ls mantinguin les condicions i se’ls reconegui l’antiguitat.

Ubach també ha anunciat l’adhesió dels treballadors del Punt de Trobada a la concentració d’aquest divendres. L’advocat dels Cachafeiro confirma que recorreran al Constitucional la sentència que els obliga a abandonar l’edifici i considera una falta de sensibilitat que s’hagi fet pública tan de pressa i a les portes de Nadal.

TOTES LES NOTÍCIES