asfaltatDarrera jornada de les obres d’eixample de la carretera de l’Aldosa, que s’han realitzat en diferents fases, des del 2013, i han comprès tot el tram urbà del poble, a més de la zona de sortida cap a Anyós. A banda de millorar el pas de vehicles, també s’han renovat les voreres i se n’han construït de noves. Aquesta darrera fase ha tingut un cost de 152 mil euros mentre que la inversió total de l’ampliació de la carretera ha estat d’un mica més de mig milió d’euros.
Els treballs d’avui, que s’allargaran fins a la tarda, consisteixen en l’enquitranament de la via.
El Comú de la Massana encara la recta final de l’exercici 2016 pel que fa als treballs de manteniment i millora de les infraestructures i els espais públics. En aquests moments s’estan portant a terme les obres d’arranjament del carrer del Morer, a Escàs, que consisteixen a asfaltar tot el carrer, ja que hi havia zones malmeses. A banda de millorar la circulació i l’accessibilitat també es facilitarà la treta de neu. La inversió ascendeix a 29 mil euros.
Un altre dels apartats en què es treballa més intensament és en la renovació i millora de voreres a tota la parròquia, per tal de facilitar el pas de vianants a la via pública. Els darrers treballs s’han fet a les Costes de Teixidó i en diversos trams de l’Aldosa i Arinsal. Enguany el comú de la Massana ha destinat 80.000 euros a aquest capítol.

6 comentaris

  1. Que m’he confós de pàgina? No entenc res del que dieu! HI ha hagut alguna interferència i estem connectats a una pàgina estrangera.. estem arreglats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada