choy

Ramón Pujol-Albert Cabanes (Protos) i David Choy-Roger Troguet (Preparats) no va donar cap opció als seus rivals i van confirmar les seves opcions al títol de la Copa TT Xtrem 2015 guanyant en l’última prova del calendari disputada a Fontaneda. La prova organitzada per l’Automòbil Club, la van seguir in-situ un bon nombre d’afeccionats que van aprofitar l’excel·lent climatologia per desplaçar-se a l’escenari de la prova.

En la categoria Protos, Pujol-Cabanes van aconseguir el tercer triomf, de tres possibles, a pesar que en aquesta ocasió van haver de deixar l’escenari de la prova mancant 2 hores perquè finalitzés. Els problemes mecànics que van tenir en el seu vehicle van ser el motiu. Per darrere Raventós-Cuevas i Betriu-Morlans van protagonitzar la seva millor actuació de la temporada i al final van estar separats per tan sols 400 punts en la classificació final.
Cal destacar que Betriu en la seva tornada a la competició, va lluitar fins a l’últim moment per millorar la seva puntuació, el seu pilotatge agressiu el va portar a finalitzar la prova amb una espectacular bolcada a la zona 8. Aquesta zona la va iniciar quan faltaven solament 5’ perquè tanquessin l’entrada a les zones.

A Fontaneda, Choy-Troguet es van mostrar molt concentrats en la categoria de Preparats, es jugaven el títol i això es va notar durant tota la jornada. Per darrere Margarit-Dalmases van ser els que més es van apropar però van quedar a més de 3000 punts dels guanyadors. La tercera posició del podi va ser per Simó-Jorge que, malgrat perdre molt temps al matí reparant el seu vehicle enmig d’una zona, van saber reaccionar i situar-se en el podi final.

Els que no van tenir una jornada afortunada van ser Joan Choy-Gerard Bargalló, guanyadors en Arinsal i aspirants a la primera plaça en la Copa TT 2015, no van poder concretar les seves opcions en acabar aquesta prova en la 6ª posició.

Una vegada finalitzat el lliurament de premis, tant de la prova de Fontaneda com del certamen, Toti Sasplugas feia a la següent valoració del campionat que avui ha acabat: L’Automòbil Club està molt satisfet de la manera que s’ha dut a terme la Copa TT Xtrem 2015 i apostarà per seguir plantejant un calendari amb un mínim de tres proves. Tenim els terrenys en els quals es poden organitzar proves d’aquestes característiques controlats i a més els equips participants estan molt involucrats en el projecte. Intentarem tenir opinions de totes la parts implicades per afegir les modificacions que calguin per oferir un campionat atractiu als participants.

Així doncs, tot sembla indicar que la Copa TT Xtrem 2016 serà una realitat i en conseqüència els pilots de l’especialitat tindran, una any més, la possibilitat de seguir competint a Andorra.

(Text i foto: Fotoesport)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada