Puigcerdà recull prop de 6.000 euros per a La Marató amb ‘L’Arbre dels Desitjos’

Al voltant d’un miler de boles de Nadal ja llueixen a l’avet instal·lat a davant del Campanar de Puigcerdà després de finalitzar ‘L’Arbre dels Desitjos’, l’acció solidària amb la qual l’Associació Universitària de Cerdanya, en col·laboració amb l’Ajuntament de Puigcerdà i amb el suport d’un gran nombre d’empreses i entitats locals, s’ha sumat a les activitats a favor de La Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties minoritàries.

Segons les dades ofertes posteriorment per l’AUCer, finalment es va aconseguir recaptar uns 5.500 euros, una xifra propera a l’objectiu inicial d’igualar els 6.000 € a què es va arribar l’any passat.

‘L’Arbre dels Desitjos’, que es va dur a terme al llarg d’aquest dissabte passat, dia 7, consistia a fer una aportació mitjançant l’adquisició d’una bola de Nadal, a la qual s’hi podia escriure un desig i posteriorment penjar-la a l’avet habilitat a la plaça de Santa Maria, el centre neuràlgic de la capital cerdana, que l’any passat va ser escenari de l’anunci promocional de La Marató. El resultat es podrà contemplar al llarg de tota l’època nadalenca.

A banda d’aquesta acció participativa, durant la jornada els assistents també van poder gaudir d’una degustació de vi calent i de cerdans, els dolços propis de la comarca. La proposta es va completar amb una actuació del Grup Jove de la companyia Dansart Cerdanya, que ha ofert un espectacle de dansa. ‘L’Arbre dels Desitjos’ ha estat possible també gràcies al patrocini i la col·laboració d’una quarantena d’empreses, comerços i entitats locals.

L’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, ha agraït la tasca de l’equip de voluntaris de l’AUCer i s’ha felicitat per la bona resposta a una activitat que uneix “tradicions de Nadal, bons desitjos i solidaritat per una bona causa”. Piñeira també ha destacat que aquesta és una idea que “tot i ser relativament senzilla és molt bonica, vistosa, elegant i amb missatge”, i que “ajuda a fer poble”.